06 - 417 614 97

Helaas is het op korte termijn niet mogelijk om een afspraak in te plannen. Voor vragen, bent u welkom om contact op te nemen via mail. welkom@relatietherapie-oosterhout.nl 

Online agenda

In de online agenda onder aan deze pagina, kunnen jullie een datum en tijdstip uitkiezen voor een intakegesprek of voor een vervolggesprek. De afspraak wordt dan direct voor jullie gereserveerd en in de agenda gezet van de praktijk.

Binnen enkele dagen ontvangen jullie via mail een bevestiging met daarin allerlei praktische informatie over de afspraak.

Let op! Afspraken kunnen tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Staat er geen geschikte datum of tijdstip bij? Neem dan gerust contact op met de praktijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Afspraak reserveren

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

Adres

De Oude Jacob

Jacob Catslaan 24
4904 EM Oosterhout

route >>

Contactgegevens

Telefoon: 06 - 417 614 97
welkom@relatietherapie-oosterhout.nl

openingstijden

De praktijk is op doordeweekse dagen overdag en 's avonds en op zaterdagen voor relatietherapiegesprekken geopend. De precieze momenten waarop de gesprekken kunnen plaatsvinden, staan in de online agenda.

In de Oude Jacob is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig om u direct te woord te staan. Als u de praktijk wilt bezoeken, neemt u dan van te voren contact op.