06 - 417 614 97

Online agenda

In de online agenda onder aan deze pagina, kunnen jullie een datum en tijdstip uitkiezen voor een intakegesprek of voor een vervolggesprek. De afspraak wordt dan direct voor jullie gereserveerd en in de agenda gezet van de praktijk.

Binnen enkele dagen ontvangen jullie via mail een bevestiging met daarin allerlei praktische informatie over de afspraak.

Let op! Afspraken kunnen tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Staat er geen geschikte datum voor jullie bij? Neem dan gerust contact op met de praktijk.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die zijn ingegaan op 15/12 en de sluiting van de scholen, is de online agenda op dit moment niet helemaal kloppend. Mocht je graag een afspraak willen inplannen dan kan het dus zijn dat je een bericht krijgt met daarin de vraag of de afspraak toch op een ander moment kan plaatsvinden.

De agenda zal, zodra er meer duidelijkheid is, worden aangepast.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Afspraak reserveren

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

Adres

De Oude Jacob

Jacob Catslaan 24
4904 EM Oosterhout

route >>

Contactgegevens

Telefoon: 06 - 417 614 97
welkom@relatietherapie-oosterhout.nl

openingstijden

De praktijk is op doordeweekse dagen overdag en 's avonds en op zaterdagen voor relatietherapiegesprekken geopend. De precieze momenten waarop de gesprekken kunnen plaatsvinden, staan in de online agenda.

In de Oude Jacob is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig om u direct te woord te staan. Als u de praktijk wilt bezoeken, neemt u dan van te voren contact op.