team, samenwerking
en werkwijze

Informatie over diverse methodes en het team van coaches en therapeuten
met wie binnen en buiten de praktijk wordt samengewerkt.

Mirjam Platje

relatiecoaching
individuele coaching
familieopstellingen
open avonden verbindend communiceren

Mijn naam is Mirjam Platje, praktijkhoudster van de Praktijk voor relatietherapie Oosterhout. Sinds 2015 coach ik liefdeskoppels die problemen ervaren binnen hun liefdesrelatie. Het raakt mij steeds weer als ik zie hoe wanhopig partners verlangen naar verbinding met elkaar terwijl ze zo verstrikt zijn geraakt met elkaar.
Met veel liefde zoek ik naar de oorsprong van de problemen en probeer partners terug te brengen naar het liefdevolle deel in zichzelf waarmee ze de connectie met zichzelf en met de ander kunnen maken. Waardoor de liefde voor elkaar er weer voluit kan zijn.

Ik werk vanuit de principes van het communicatiemodel van Marshall Rosenberg, vanuit het systemisch perspectief van Bert Hellinger en ik maak gebruik van elementen uit IFS-therapie. Daarnaast ben ik trauma-informed coach en familieopsteller.

Naast het werk in de praktijk werk ik parttime als ambulant begeleider complex met mensen met autisme.

Sandrijn van der Voort

training mindfulness

Ik ben Sandrijn van der Voort (1976), getrouwd en moeder van 2 kinderen. Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam in mijn eigen psychologenpraktijk in de basis GGZ.

Ik heb zelf al lang geleden kennis mogen maken met de voordelen die het regelmatig beoefenen van mindfulness biedt en pas deze dagelijks toe in mijn leven. Toen ik vorig jaar een nieuwe uitdaging zocht in mijn werk, ben ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gaan volgen. Die bleek nog veel leuker dan gedacht en met veel enthousiasme geef ik nu mijn eerste, eigen mindfulnesstrainingen. Spannend, maar tegelijkertijd geeft het me veel voldoening om ook anderen kennis te kunnen laten maken met wat meditatie en meer bewustwording kunnen brengen in het leven.

Contactformulier

15 + 2 =