open avonden
verbindend communiceren

data

20 december 2023

2024

17 januari

28 februari

24 april

van 19.15 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Omdat communicatie doorgaans een van de belangrijkste oorzaken is van verwijdering en conflicten binnen liefdes- en andere soorten relaties, organiseert de praktijk bijeenkomsten voor iedereen die graag willen leren hoe oude communicatiepatronen doorbroken kunnen worden en die kennis willen maken met nieuwe manieren om weer in verbinding te komen met elkaar. Enkele kernwoorden hierbij zijn onder meer: begrip, verbinding, intimiteit, empathie, openheid, helderheid, gezien- en gehoord worden.

Aan de avonden kan los van elkaar worden deelgenomen. Tijdens iedere avond komen een of meerdere aspecten van communiceren aan bod (gebaseerd op het Geweldloos Coomunicatiemodel van Marshall Rosenberg). Je kunt daarom ieder moment inhaken en zelf bepalen of je één keer of meerdere keren wilt komen en wanneer je erbij wilt zijn. Je mag alleen komen of samen, een relatie hebben of single zijn en wel of geen relatieproblemen hebben op dit moment. Iedereen die interesse heeft is welkom.

De bijeenkomsten bestaan uit een kort deel theoretische uitleg en veel praktisch oefenen samen. Daarnaast is er ruimte voor een casus die door een deelnemer kan worden ingebracht. Op deze manier kun je direct ervaren of aanschouwen wat de uitwerking is van een andere manier van communiceren. Veel doen en ervaren! In een open vertrouwelijke sfeer waarin er ruimte is voor diepgang maar waar ook gelachen mag worden. Leuk en Leerzaam.

Enthousiaste groeten en misschien tot ziens tijdens een van de open avonden!

Mirjam

locatie

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

De Oude Jacob

Jacob Catslaan 24
4904 EM Oosterhout

kosten

€ 17,50 per persoon per bijeenkomst. 

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een betaalverzoekje. Na ontvangst van je betaling is jouw plek voor die avond(en) gereserveerd.

aanmelden

Je kunt je voor 1 of voor meerdere avonden aanmelden door een mailtje te sturen naar welkom@relatietherapie-oosterhout.nl of te bellen/appen naar telefoonnummer 06 – 417 614 97. Ook kun je onderaan deze pagina het contactformulier gebruiken.

AANMELDEN

Ik meld mij aan voor:

1 + 13 =