06 - 417 614 97

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over relatietherapie bij de Praktijk voor relatietherapie Oosterhout.

U kunt hier lezen hoe u zich kunt aanmelden, wat de therapiegesprekken kosten, op welke dagen en tijden u terecht kunt, etc. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan gerust contact op.

intake-gesprek

Relatietherapie-gesprekken worden vooraf gegaan door een intake-gesprek. U kunt kiezen voor een intakegesprek samen met uw partner. Ook als als u of u partner liever eerst alleen komt is dat mogelijk.

Tijdens het gesprek wordt in kaart gebracht welke moeilijkheden jullie ervaren in de relatie, en welke verlangens en behoeftes jullie hebben. Zodra hier meer helderheid over is, zullen we bespreken wat relatietherapie voor jullie kan betekenen.

Een intakegesprek kost € 35,00 en het gesprek duurt 1 uur.

Het intakegesprek kan in de praktijk of online vanuit huis plaatsvinden.

online beeldbellen of gesprekken in de praktijk

U kunt aangeven of u naar de praktijk wilt komen of dat u liever de gesprekken voert vanuit huis via beeldbellen.

Gesprekken die gehouden worden via beeldbellen vinden plaats via Caresharing. Na het maken van een afspraak, ontvangen jullie informatie over hoe dit precies in z’n werk gaat.

aanmelden

U kunt zich via de online agenda direct aanmelden voor een intake-gesprek. Het tijdstip dat u aangeeft, wordt direct voor u gereserveerd.

Indien u liever eerst contact heeft voordat u een tijdstip reserveert, omdat u bijvoorbeeld nog vragen heeft, dan bent u welkom om ons te bellen of om een bericht te sturen. Voor onze contactgegevens, kunt u terecht op de contactpagina.

kosten en vergoeding

Vanwege het corona-virus heeft de praktijk een lager tarief  toegevoegd voor de vervolggesprekken. Dit hebben wij gedaan omdat wij relatietherapie voor iedereen beschikbaar willen houden, ook voor koppels die door de corona-maatregelen een lager inkomen hebben omdat zij bijvoorbeeld hun baan kwijt zijn geraakt.

Aan partners waarbij het financieel gezien geen probleem is om het standaard tarief te betalen, wordt verzocht om geen gebruik te maken van het lage tarief.

De praktijk zal na verloop van tijd weer de oude standaardprijs gaan hanteren. Koppels die dan al gestart zijn met relatietherapie tegen het lage tarief, kunnen hun therapie tegen dit lage tarief afmaken.

Intake-gesprek in de praktijk of via beeldbellen: € 35,00 (1 uur)

Vervolggesprekken in de praktijk of via beeldbellen:

laag tarief € 48,50 (1 uur), vanaf 1 januari 2022 € 56,00 (1 uur)

standaard tarief € 85,00 (1 uur), vanaf 1 januari 2022 € 87,00 (1 uur)

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Een enkele keer kan het zijn dat relatietherapie (gedeeltelijk) wordt vergoed als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. Neemt u contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie.

openingstijden

Voor intake- en vervolggesprekken kunt u overdag, ’s avonds en op zaterdag terecht. De precieze data en tijdstippen die hiervoor beschikbaar zijn, kunt u vinden in de online agenda.

In de praktijk is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig. Als u de praktijk wilt bezoeken, neemt u dan van te voren contact op.

contact

U kunt contact met ons opnemen via mail of het contactformulier. Natuurlijk mag u ons ook bellen of appen.

Voor de contactpagina klikt u hier.

Contactformulier

14 + 12 =

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

Adres

De Oude Jacob

Jacob Catslaan 24
4904 EM Oosterhout

route >>

Contactgegevens

Telefoon: 06 - 417 614 97
welkom@relatietherapie-oosterhout.nl

openingstijden

De praktijk is op doordeweekse dagen overdag en 's avonds en op zaterdagen voor relatietherapiegesprekken geopend. De precieze momenten waarop de gesprekken kunnen plaatsvinden, staan in de online agenda.

In de Oude Jacob is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig om u direct te woord te staan. Als u de praktijk wilt bezoeken, neemt u dan van te voren contact op.