06 - 417 614 97

Praktische informatie

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

kennismaken

 

Kennismaken kan tijdens een open avond over communiceren. Als kennismaking mogen jullie deelnemen tegen een kennismakingstarief.

Tijdens de open avond wordt ook duidelijk of deelnemen aan de open avonden misschien al voldoende ondersteuning biedt voor jullie of dat er meer nodig is. Mocht er meer nodig zijn dan kunnen jullie er voor kiezen om te starten met de intake procedure.

intake procedure

 

De intakeprocedure bestaat uit het invullen van vragenlijsten en een gesprek met jullie samen. Vanuit daar wordt bekeken of er ook aanvullende gesprekken nodig zijn met ieder van jullie afzonderlijk om een helder beeld te krijgen van het traject waar jullie het meest bij gebaat zijn. 

De gesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk. Ook is het mogelijk om bij natuurgebied Surae af te spreken voor een wandelgesprek.

vervolgtraject

 

Tijdens de intake is het vervolgtraject besproken. Het vervolgtraject kan bestaan uit (een mix van):

  • mediationgesprekken: verbinding leggen door het horen van o.a. elkaars behoeftes en het samen hier in afstemmen.
  • systemisch coachsessies: oorsprong blootleggen van terugkerende patronen en problemen die een oorsprong hebben in het familiesysteem
  • familieopstellingen: achterhalen van dynamieken en verstrikkingen uit het familiesysteem die van invloed zijn in het huidige leven.
  • open avonden over communiceren of het volgen van een training: leren om op een verbindende manier met elkaar te communiceren.
  • coachgesprekken individueel of samen: ter ondersteuning van de open avonden over communiceren, ter ondersteuning van het mediationproces of een andere vorm van ondersteuning.
  • Coachgesprekken waarin gebruik gemaakt wordt van bepaalde technieken uit IFS (Internal Family Systems). Contact maken met diverse delen in jezelf.

kosten en vergoeding

 

Open avond communiceren kennismakingstarief: € 17,50 per persoon

Open avond communiceren: € 27,50 per persoon per avond.

Intakegesprek (vragenlijst + gesprek van 1 uur): € 98,00

Coachgesprek: € 87,00 per uur

Familieopstelling met representanten (1-1/5 uur): € 135,-

Systemisch coachgesprek (1-1 1/5 uur): € 120,-

 

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Een enkele keer kan het zijn dat relatietherapie (gedeeltelijk) wordt vergoed als er een aanvullende verzekering is afgesloten. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij voor meer informatie hierover.

openingstijden

De praktijk is geopend op ma, di, woe en vrij tussen 9.00 en 17.00 uur.

De open avonden zijn 1x per maand op woensdagavond van  19.15 tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur).

In de praktijk is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig. Als je de praktijk wilt bezoeken, neem dan van te voren contact op.

contact

Je kunt contact met ons opnemen via mail welkom@relatietherapie-oosterhout.nl of via het contactformulier. Je mag ook bellen of appen naar 06 – 417 614 97.

Voor de contactpagina klik hier.

Contactformulier

2 + 13 =