06 - 417 614 97

Praktische informatie

Praktijk voor relatietherapie Oosterhout

intake-gesprek

Relatietherapie-gesprekken worden vooraf gegaan door een intakegesprek. Het intakegesprek is met jullie samen. Als je zelf of je partner liever eerst alleen een gesprek zou willen hebben, is dat mogelijk.

Tijdens het gesprek wordt in kaart gebracht welke moeilijkheden jullie ervaren in de relatie, en welke verlangens en behoeftes jullie hebben. Zodra hier meer helderheid over is, zullen we bespreken wat relatietherapie voor jullie kan betekenen.

Een intakegesprek kost € 35,00 en het gesprek duurt 1 uur.

gesprekken in de praktijk, online of wandelgesprekken

Intakegesprekken en vervolggesprekken worden gehouden in de praktijk of tijdens een wandeling in natuurgebied Surae bij Dorst. Als het voor jou en je partner niet mogelijk is om naar de praktijk of naar Surae te komen, kunnen de gesprekken online gevoerd worden via beeldbellen.

De praktijk bevindt zich in De Oude Jacob in de wijk Oosterheide in Oosterhout (Jacob Catslaan 24).

Wandelgesprekken starten en eindigen op de parkeerplaats bij Beum in Dorst (Wethouder van Dijklaan). 

Gesprekken die gehouden worden via beeldbellen vinden plaats in een beschermde digitale omgeving via Caresharing. Na het maken van een afspraak, ontvangen jullie informatie over hoe dit precies in z’n werk gaat.

aanmelden

Via de online agenda kun je jullie aanmelden voor een intakegesprek. Het tijdstip dat je hebt aangegeven, wordt dan direct voor jullie gereserveerd.

Mocht er geen voor jullie passende datum in de online agenda staan, neem dan gerust contact op. Dan bekijken we samen wat er eventueel mogelijk is. Voor onze contactgegevens, kun je terecht op de contactpagina.

kosten en vergoeding

De kosten mogen geen belemmering vormen voor het verkrijgen van hulp. Mocht het tarief van de vervolggesprekken niet haalbaar zijn, geef dit dan aan tijdens het intakegesprek. We kunnen dan bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Er is geen verschil in kosten tussen afspraken in de praktijk, wandelafspraken in Surae of gesprekken via beeldbellen.

Intake-gesprek: € 35,00 (1 uur)

Vervolggesprek: € 87,00 (1 uur)

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Een enkele keer kan het zijn dat relatietherapie (gedeeltelijk) wordt vergoed als er een aanvullende verzekering is afgesloten. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij voor meer informatie hierover.

openingstijden

De data en tijdstippen die beschikbaar zijn, kun je vinden in de online agenda.

In de praktijk is niet altijd iemand van de praktijk aanwezig. Als je de praktijk wilt bezoeken, neem dan van te voren contact op.

contact

Je kunt contact met ons opnemen via mail of het contactformulier. Je mag ons ook bellen of appen.

Voor de contactpagina klik hier.

Contactformulier

5 + 13 =